- 1 l vettä
- perunoita paloina
- 600 g nakkeja paloina
- vihanneksia esim kukka- ja parsa- ja ruusukaalia sopivan kokoisina suupaloina
- 1 sipuli
- iso (150 g) porkkana
- 1 rkl öljyä
- 8 dl keitinlientä
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1/2- 1 lihaliemikuutio
- 6 rkl ketsuppia
- 3 rkl soijakastiketta
- 1 rkl sinappia
- (1 dl kermaa)
- mustapippuria
- persiljaa
1. Mittaa vesi kulhoon.
Aseta aika 5 min / Varoma / nopeus 1.
2. Lisää perunan palat lävikköön ja Varoma koriin vihannekset.
Sulje kulho, aseta Varomakori päälle.
Aseta aika 20- 25 min / Varoma / nopeus 1.
3. Siirrä erilliseen astiaan perunat ja vihannekset, pidä lämpimänä.
Ota keitinvesi talteen.
4. Laita sipuli ja porkkanan palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
5. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / 100 astetta / nopeus 1.
6. Lisää keitinvesi (lisää tarvittaessa vettä) ja muut aineet paitsi kerma ja persilja.
Aseta aika 6 min / 100 astetta / nopeus 3.
7. Lisää nakinpalat ja kerma, mausta pippurilla.
Aseta aika 2 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
8. Koristele persiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti