viidelle
- 1 l vettä
- 1 Hokkaido-kurpitsa
- 1-2 punasipulia
- oliiviöljyä
- suolaa
- 2 rosmariinin vartta
- chiliä myllystä
- pippuria
- vuohenjuustoa viipaleina (tai Koskenlaskijaa)
2. Poista kurpitsasta siemenet ja suikaloi ohuiksi siivuiksi.
3. Leikkaa punasipulit viipaleiksi.
Levitä ylemmän Varoman korin pohjalle leivinpaperi ja levitä kurpitsan ja
sipulin viipaleet paperin päälle.
4. Valuta päälle oliiviöljyä, ripottele suolaa, mausta rosmariinilla, chilillä ja pippurilla.
5. Levitä vuohenjuustoviipaleet päällimäiseksi.
Aseta aika 25 min / Varoma / nopeus 1.
Tarjoa lisäksi tuoreita sämpylöitä tai patonkia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti