sunnuntai 21. elokuuta 2011

Hokkaido- vuohenjuustopaistos


viidelle
  • 1 l vettä 
  • 1 Hokkaido-kurpitsa
  • 1-2 punasipulia
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • 2 rosmariinin vartta
  • chiliä myllystä
  • pippuria
  • vuohenjuustoa viipaleina (tai Koskenlaskijaa)
1. Mittaa vesi kulhoon.
2. Poista kurpitsasta siemenet ja suikaloi ohuiksi siivuiksi.
3. Leikkaa punasipulit  viipaleiksi.
    Levitä ylemmän Varoman korin pohjalle leivinpaperi ja levitä kurpitsan ja
    sipulin viipaleet paperin päälle.
4. Valuta päälle oliiviöljyä, ripottele suolaa, mausta rosmariinilla, chilillä ja pippurilla.
5. Levitä vuohenjuustoviipaleet päällimäiseksi.
    Aseta aika 25 min / Varoma / nopeus 1.

Tarjoa lisäksi tuoreita sämpylöitä tai patonkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti