- 1 keräkaali
- 1 l vettä
- suolaa
- 100 g pekonia
- 400 g jauhelihaa
- 1/2 lihaliemikuutio
- mustapippuria
Aseta aika 8-10 s / nopeus 5. Käytä lastaa apuna.
2. Siirrä kaalisilppu Varoma- koriin.
3. Toista kunnes koko kaali on silppuna.
4. Lisää vesi ja suola kulhoon.
5. Aseta Varoma- kori kulhon päälle.
Aseta aika 30 min / Varoma / nopeus 1.
6. Tarkista kulhossa olevan veden määrä ( min 1 litra). Lisää tarvittaessa.
Lisää aika 30 min / Varoma / nopeus 1.
7. Ruskista jauheliha ja pekoni pannulla kaalin kypsyessä.
8. Mausta lihaliemikuutiolla ja pippurilla.
9. Yhdistä lopuksi kaali ja jauheliha-pekoniseos.
Nauti raejuuston ja puolukkasurvoksen kera.
Alkuperäinen ohje Karppaus info.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti