tiistai 30. elokuuta 2011

Maukas kesäkurpitsa- paprikavuoka


kaksi annosta
  • 100 g juustoa
  • 2 isohkoa paprikaa paloina
  • 2 kesäkurpitsaa paloina
  • basilikan lehtiä
  • rosmariinia
  • 200 g smetanaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • pippuria
  • n. 3 rkl sweet-chili-kastiketta
  • sinihomejuustoa
  • Koskenlaskija-juustoa
1 Lisää juuston palat kulhoon.
   Aseta aika 5 s / nopeus 8. Siirrä juustoraaste toiseen astiaan.
2. Lisää paprikan ja kesäkurpitsan palat kulhoon.
    Aseta aika 4-5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
3. Kaada vihannesseos voideltuun uunivuokaan.
4. Lisää yrtit kulhoon.
    Aseta aika 2-3 s / nopeus 10.
5. Lisää smetana, sitruunamehu ja mausteet.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
6. Murusta homejuusto ja Koskenlaskija vihannesten päälle ja kaada yrttismetana päälle.
    Ripottele juustoraastetta pinnalle.
7. Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti