- 90 g sipulia puolitettuna
- 10 g öljyä
- 1 l vettä
- 1-2 liha- tai kasvisliemikuutio
- pippuria
- 450 g perunaa paloina
- 200 g porkkanaa paloina
- 200 g keittojuureksia esim. lanttu, selleri, palsternakka
- 400 g jauhelihaa
- yrttejä mm. persiljaa, ruohosipuli
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää vesi, liemikuutio, pippurit, perunan ja porkkanan palat ja keittojuurekset kulhoon.
4. Murusta jauheliha Varoman koriin ja aseta kori kulhon päälle.
Aseta aika 20 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää jauheliha keiton sekaan.
Aseta aika 10 min / 100 astetta / suunnan vaihto / nopeus 1.
6. Mausta yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti