- 1 l maitoa
- 60 g mannasuurimoita
- 35 g sokeria
- 1 tl kardemummaa
- 75 g voita
- 1 tl suolaa
- 3 munaa
- 90 g vehnäjauhoja
- 2 dl kuohukermaa
- vadelma- tai mansikkahilloa
Taikina:
1. Aseta perhosvatkain paikolleen.
2. Lisää maito ja mannasuurimot kulhoon.
Aseta aika 11 min / 90 astetta / nopeus 2.
3. Poista perhosvatkain.
4. Lisää sokeri, kardemumma, voi ja suola.
Aseta aika 5 s / nopeus 4.
5. Poista kansi ja annan puuron hautua n. 1/2 tuntia kulhossa.
6. Lisää kananmunat ja vehnäjauhot.
Aseta aika 5 s / nopeus 4.
7. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uuninpellille.
Paista uunissa 200 asteessa n. 40 min.
Kerman vatkaaminen:
1. Pese kulho ja kuivaa huolellisesti.
2. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
3. Lisää kerma kulhoon.
Katso kannen aukosta kunnes kerma on pehmeää vaahtoa / nopeus 4.
Tarjoa pannaria haaleana pehmeäksi vatkatun kerman ja hillon kanssa.
Alkuperäinen ohje Valio.fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti