keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Gnocchi carbonara

  • 600 g gnoccheja tai tortelliineja
  • 2 l vettä
  • suolaa
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 125 g pekonikuutioita
  • 2.5 dl kermaa tai kaurajuomaa
  • persiljaa tai ruohosipulia pinnalle
1. Keitä gnocchit suolalla maustetussa vedessä 2 min.
    Kaada vesi pois ja pidä lämpimänä.
2. Lisää valkosipulin kynnet kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää pekonikuutiot.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää kerma tai kaurajuoma.
    Aseta aika 1 min / 90 astetta / nopeus 1.
5. Kaada kastike gnocchien päälle ja ripottele persiljaa päälle.
    Nauti suurella ruokahalulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti