- 750 g kaalia isohkoina paloina
- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 1-2 sipulia
- 30 g öljyä
- 400 g jauhelihaa
- 60 g tomattipuretta
- 1/2 tl pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl lihaliemijauhetta
- 150 g fetajuustoa
- 200 g maitoa
- 1 kananmuna
1.Lisää puolet kaalista kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
Kaada kaali Varoman koriin.
2. Tee lopulle kaalille samoin.
3. Lisää vesi ja suola kulhoon. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
Aseta aika 15 min / Varoma / nopeus 1.
4. Tyhjennä ja pese kulho.
5. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
6. Lisää öljy.
Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 2
7. Lisää jauheliha, tomattipure ja mausteet kulhoon.
Aseta aika 5 min / Varoma/ nopeus 1.
8. Kaada kaalisilppu uuninkestävään vuokaan ja kaada kaalin päälle jauhelihaseos.
9. Murusta päälle fetajuusto.
10. Lisää maito ja kananmuna kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
11. Kaada maito kaalilaatikon päälle.
12. Paista uunissa 180 asteessa n. 45 min.
Herkuttele puolukkahillon kanssa :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti