sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kaalilaatikko fetalla höystettynä

  • 750 g kaalia isohkoina paloina
  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1-2 sipulia
  • 30 g öljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 60 g tomattipuretta
  • 1/2 tl pippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl lihaliemijauhetta
  • 150 g fetajuustoa
  • 200 g maitoa
  • 1 kananmuna

1.Lisää puolet kaalista kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
    Kaada kaali Varoman koriin.
2. Tee lopulle kaalille samoin.
3. Lisää vesi ja suola kulhoon. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
    Aseta aika 15 min / Varoma / nopeus 1.
4. Tyhjennä ja pese kulho.
5. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 5.
6. Lisää öljy.
    Aseta aika 2 min / Varoma / nopeus 2
7. Lisää jauheliha, tomattipure ja mausteet kulhoon.
    Aseta aika 5 min / Varoma/ nopeus 1.
8. Kaada kaalisilppu uuninkestävään vuokaan ja kaada kaalin päälle jauhelihaseos.
9. Murusta päälle fetajuusto.
10. Lisää maito ja kananmuna kulhoon.
      Aseta aika 5 s / nopeus 5.
11. Kaada maito kaalilaatikon päälle.
12. Paista uunissa 180 asteessa n. 45 min.

      Herkuttele puolukkahillon kanssa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti