- 200 g sipulia puolikkaina
- nokare voita tai loraus öljyä
- 600 g palsternakkaa paloina
- 350 g jauhoisia perunoita paloina
- 15 dl vettä
- 2 liha- tai juuresliemikuutio
- 200 g (kylmäsavuporo- tai kinkku)sulatejuustoa
- 1 dl persiljaa
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min /Varoma / nopeus 1.
3. Kuori ja paloittele palsternakka ja perunat.
4. Lisää vihannekset, vesi ja liemikuutiot kulhoon.
Aseta aika 25 min* / 100 astetta / nopeus 1.
5. Soseuta keitto.
Aseta aika 10 s / nopeus 8, pidä mittalasi ehdottomasti päällä
6. Lisää sulatejuusto ja hienonnettu persilja.
Aseta aika 3 min / 90 astetta / nopeus 3.
* Voit nopeuttaa kiehumisaikaa lisäämällä kulhoon kylmän veden sijaan kiehuvan veden.
Vinkki
Käytä kasvisversioon kasvisliemikuutioita ja maustamatonta sulatejuustoa.
Alkuperäinen ohje Valio. fi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti