lauantai 18. helmikuuta 2012

Höyrytysajat eri vihanneksille





fenkoli500 g 16-18 min
siivuina
herkkusienet500 g11-13 min
siivuina
kesäkurpitsa500 g 15-17 min
1 cm:n siivuina
kiinankaali500 g11-13 min
silputtuna
kukkakaali500 g18 min
ruusukkeina
kyssäkaali500 g 15 min
siivuina
pakasteherneet500 g 16- 18 min
sulaneina
paprika500 g 10-12 min
1 cm:n siivuina
parsa500 g 22- 24 min
kokonaisina
parsakaali500 g12-14 min
ruusukkeina
perunat500 g 30 min 
uudet, pienet
pinaatti500 g 11-12 min 

porkkanat500 g 17-19 min
siivuina
porkkanat500 g 20-22 min
kokonaisina
purjo500 g 17-18 min
renkaina




Taulukossa oleva määrä:
1. Lisää 1/2 l vettä kulhoon.
   Aseta ko. aika / Varoma/ nopeus 1.
   Voit höyryttää määrän lävikössä.






Isompi määrä kuin taulukossa:
1. Lisää 1 l vettä kulhoon.
Aseta aika*/ Varoma/ nopeus 1.
*Voit höyryttää isompaa määrää yhtäaikaa lävikössä ja
Varoman korissa, mutta siinä tapauksessa höyrytysaika pitenee.





















































































































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti