- 4 valkuaista
- 150 g sokeria
- 1 1/2 tl vaniljasokeria
- 4 keltuaista
- 85 g vehnäjauhoja
- 85 g maissitärkkelystä
- 1 1/2 tl leivinjauhetta
- hilloa
2. Punnitse vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe erilliseen astiaan.
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Lisää valkuaiset kulhoon.
Aseta aika 3 min / 70 astetta / nopeus 4.
3. Aseta aika 2 min / nopeus 3.
Lisää sokeri ja vaniljasokeri kannen aukosta kulhoon.
4. Aseta aika 1 min / nopeus 3.
Lisää keltuaiset kannen aukosta koneen käydessä.
5. Aseta aika 10 s / nopeus 2.
Lisää vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe kannen aukosta.
6. Kaada taikina uuninpellille leivinpaperin päälle ja
paista uunissa 200 asteessa 8-10 min.
7. Kumoa levy sokeroidun leivinpaperin päälle.
Levitä tasainen kerros hilloa ja kääri rullalle leivinpaperia apuna käyttäen.
Tällä ohjeella tulee todella paksu ja kuohkea kääretorttu! Kiitos Riitta! :)
VastaaPoistaHienoa, kiitos!
VastaaPoista