keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lohta kookoskastikkeessa


neljälle
  • 400 g lohifileetä paloina
  • chilisuolaa myllystä
  • 1500 g vettä 
  • 1 tl suolaa
  • 15 g oliiviöljyä
  • 250 g nauhapastaa 
  • 1-2 tl chiliä
  • 400 g kookosmaitoa
  • 100 g lohilientä Varomasta
  • (suolaa)
  • persiljaa
1. Asettele lohipalat Varoman ylempään koriin leivinpaperin päälle.
    Rouhi myllystä chilisuolaa tai vaihtoestoisesti suolaa ja chiliä.
2. Lisää vesi ja suola kulhoon. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
    Aseta aika 20 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää oliiviöljy ja nauhapasta kulhoon.
    Aseta aika 10- 12 min* kts. nauhapastapakkauksen kyljestä/
    Varoma / suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Kaada pastasta keitinvesi pois ja siirrä pasta tarjoiluastiaan.
5. Lisää kookosmaito ja lohiliemi Varoma korista kulhoon.
    Aseta aika 4 min / 100 astetta / nopeus 4.
7. Yhdistä lohipalat nauhapastaan ja kaada kookoskastike päälle.
   Lisää tarvittaessa chiliä ja koristele persiljalla.


Chilin ja kookoksen yhdistelmä on kerrassaan kokeilemisen arvoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti