neljälle
- 400 g lohifileetä paloina
- chilisuolaa myllystä
- 1500 g vettä
- 1 tl suolaa
- 15 g oliiviöljyä
- 250 g nauhapastaa
- 1-2 tl chiliä
- 400 g kookosmaitoa
- 100 g lohilientä Varomasta
- (suolaa)
- persiljaa
Rouhi myllystä chilisuolaa tai vaihtoestoisesti suolaa ja chiliä.
2. Lisää vesi ja suola kulhoon. Aseta Varoman kori kulhon päälle.
Aseta aika 20 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää oliiviöljy ja nauhapasta kulhoon.
Aseta aika 10- 12 min* kts. nauhapastapakkauksen kyljestä/
Varoma / suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Kaada pastasta keitinvesi pois ja siirrä pasta tarjoiluastiaan.
5. Lisää kookosmaito ja lohiliemi Varoma korista kulhoon.
Aseta aika 4 min / 100 astetta / nopeus 4.
7. Yhdistä lohipalat nauhapastaan ja kaada kookoskastike päälle.
Lisää tarvittaessa chiliä ja koristele persiljalla.
Chilin ja kookoksen yhdistelmä on kerrassaan kokeilemisen arvoinen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti