viidelle
- 50 g kuivattuja tai 3-4 dl pakastettuja suppilovahveroita*
- 80 g sipulia puolikkaina
- 2 valkosipulinkynttä
- 10 g rypsiöljyä
- 1 l vettä (korvaa osa sienien liotusliemellä)
- 35 g vehnäjauhoja
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl kermaa
- 1/2 tl meiramia
- persiljaa
1. Jos käytät kuivattuja sieniä laita ne likoamaan 1/2 -2 tuntia ennen keitonvalmistusta.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää sienet, vesi, vehnäjauhot ja kasvisliemikuutio.
Aseta aika n. 10 min / 100 astetta / nopeus 2.
Aseta aika 5- 10 s / nopeus 6.
5. Lisää kerma.
Aseta aika 5 min / 90 astetta / nopeus 1.
6. Mausta meiramilla ja persiljalla.
* Voit käyttää muitakin metsäsieniä tai tuoreita herkkusieniä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti