keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

French dressing- ranskalainen salaatinkastike


  • 2 keltuaista
  • 40 g Dijon- sinappia
  • ripaus cayannepippuria
  • 1/4 tl suolaa
  • ripaus sokeria
  • 30 g valkoviinietikkaa
  • 120 g öljyä
  • 250 g kermaa tai jugurttia
1. Mittaa öljy erilliseen astiaan.
2. Lisää keltuaiset, cayannepippuri, suola, sokeri ja viinietikka kulhoon.
    Aseta mittakuppi kulhon päälle.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4.
3. Aseta nopeus 3.
    Kaada kulhon kannelle öljy tasaisena nauhana, älä poista mittakuppia.
4. Poista mittakuppi ja kaada kerma tai jugurtti kannen aukosta kulhoon.
    Lopuksi vielä 10 s / nopeus 3.

Alkuperäinen ohje Themomix Jeden Tag genießen- kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti