irtopohjavuoka 20 cm halk.
- 200 g tummaa taloussuklaata paloina
- 180 g sokeria
- 180 g voita paloina
- 50 g vehnäjauhoja*
- 3 munaa
- ripaus suolaa
1. Lisää suklaa, sokeri ja voi kulhoon.
Aseta aika 5 min / 60 astetta / nopeus 2.
Sokerin ei tarvitse olla sulanutta, tärkeintä on, että suklaa ja voi ovat sulaneet.
2. Lisää loput aineet.
Aseta aika 15 s / nopeus 4.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ( halk. 20 cm).
4. Paista uunissa 190 asteessa n. 30 min.
Kakku on kypsä, kun reunat on kypsät, keskusta saa jäädä pehmeän suklaiseksi.
Herkuttele haaleana jäätelön tai vaniljavaahdon kanssa.
*Vehnäjauhojen tilalla voit käyttää spelttijauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta.
Alkuperäinen ohje Thermomix Das Beste aus unseren internationalen Rezeptwelten- keittokirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti