n. 30 pyörykkää
- 100 g salottisipulia puolikkaina
- 650 g pakastekalaa paloina esim. sei, lohi, hauki
- 4-5 anjovisfileetä
- 3 keltuaista
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 rkl Dijon-sinappia
- tilliä
- ruohosipulia
- pippuria
- ripaus sokeria
- (suolaa)
1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää vielä kohmeiset kalanpalat kulhoon.
Aseta aika 20- 30 s / nopeus 8.
3. Lisää muut aineet.
Aseta aika 30 s / sulje kansi/ tähkä.
4. Anna taikinan hetki tekeytyä.
5. Pyöritä pyöryköiksi tai taputtele pihveiksi.
6. Paista pannulla tai uunissa 175 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita.
Herkuttele vaikkapa bataattimuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti