torstai 5. huhtikuuta 2012

Kalapyörykät


n. 30 pyörykkää
  • 100 g salottisipulia puolikkaina
  • 650 g pakastekalaa paloina esim. sei, lohi, hauki
  • 4-5 anjovisfileetä
  • 3 keltuaista
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • tilliä
  • ruohosipulia
  • pippuria
  • ripaus sokeria
  • (suolaa)

1. Lisää sipulin puolikkaat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää vielä kohmeiset kalanpalat kulhoon.
    Aseta aika 20- 30 s / nopeus 8.
3. Lisää muut aineet.
    Aseta aika 30 s / sulje kansi/ tähkä.
4. Anna taikinan hetki tekeytyä.
5. Pyöritä pyöryköiksi tai taputtele pihveiksi.
6. Paista pannulla tai uunissa 175 asteessa kunnes ovat kauniin ruskeita.

Herkuttele vaikkapa bataattimuusin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti