- 500 g sokeria
- 450 g kuorittuja manteleita
- 2 valkuaista
- 5 g karvasmanteliöljyä
Aseta aika 20 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Tee samoin toiselle puolikkaalle sokerista. Siirrä toiseen astiaan.
3. Lisää puolet manteleista kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 10. Kaada sokerin kanssa samaan astiaan.
4. Tee samoin toiselle puolikkaalle manteleista.
5. Yhdistä sokeri ja mantelijauhe kulhoon.
6. Lisää valkuaiset ja kasvasmanteliöljy kulhoon.
Aseta aika 5- 10 s / nopeus 4-6.
7. Kääri muoviin ja anna tekeytyä ennen muovaamista.
Mantelimassan voit värjätä elintarvikeväreillä.
Itsetehty marsipaani vei kaikkien sydämet :-) Yleensä meillä kun marsipaanit jää syömättä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti