sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Voi- vaniljakreemi

Voi- vaniljakreemi:
  • 200 g kermaa
  • 100 g sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 30 g maissitärkkelys / perunajauhoja
  • 1 muna
  • 200 g huoneenlämpöistä voita paloina
1. Lisää kaikki muut aineet paitsi voi kulhoon.
    Aseta aika 7 min / 100 astetta / nopeus 4.
2. Siirrä kastike toiseen astiaan ja jäähdytä vesihauteessa.
    Sekoita muutaman kerran ettei pintaan muodostu kuorta.
3. Lisää voin palat kulhoon.
    Aseta aika n 30 s / nopeus 3.
    Kaada huoneenlämpöinen vaniljakastike kannen aukosta hitaasti kulhoon.
4. Anna kreemin jäähtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti