sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Täytekakun pohja




  • 6 valkuaista
  • 250 g sokeria
  • 2- 3 tl vaniljasokeria
  • 6 keltuaista
  • 125 g karkeita vehnäjauhoja
  • 125 g maissitärkkelystä / perunajauhoja
  • 1 1/2 tl leivinjauhetta

1. Punnitse sokeri ja vaniljasokeri erilliseen  astiaan.
2. Punnitse vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe erilliseen astiaan.

1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Lisää valkuaiset kulhoon.
    Aseta aika 3 min / 70 astetta / nopeus 4.
3. Aseta aika 2 min / nopeus 3.
    Lisää sokeri ja vaniljasokeri kannen aukosta kulhoon.
4. Aseta aika 1 min / nopeus 3.
    Lisää keltuaiset kannen aukosta koneen käydessä.
5. Aseta aika 10 s / nopeus 2.
    Lisää vehnäjauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe kannen aukosta.
6. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (halk. 28 cm) ja
    paista uunissa 160 asteessa n. 40 min.
7. Anna kakkupohjan jäähtyä ennen täyttämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti