lauantai 21. huhtikuuta 2012

Munkit

n. 25 kpl

  • 375 g maitoa
  • 3/4 palaa hiivaa
  • 1 muna
  • 1 tl suolaa
  • 1 1/2 tl kardemummaa
  • 60 g sokeria
  • 700- 720 g vehnäjauhoja
  • 60 g voita paloina
Paistamiseen:
  • paistorasvaa
    1. Lisää maito ja hiiva kulhoon.
        Aseta aika 3 min / 37 astetta / nopeus 1.
    2. Lisää loput aineet.
        Aseta aika 5 s / nopeus 6.
        Aseta aika 3 min / sulje kansi / tähkä.
    3. Anna taikinan kohota erillisessä astiassa kaksinkertaiseksi.
    4. Alusta taikina ja leivo munkeiksi.
    5. Paista kuumassa rasvassa molemmin puolin.
    6. Pyöritä vähän jäähtyneet munkit sokerissa.


    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti