keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Omenariisipuuro


  • 750 g omenoita paloina
  • 1000 g vettä tai omenamehua
  • 180 g puuroriisiä
  • kanelia
  • sokeria*
  • ripaus suolaa
1. Lisää omenan palat kulhoon.
    Aseta aika 3 s / nopeus 4. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää vesi kulhoon.
    Aseta aika 8 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää omenan palat ja riisi.
    Aseta aika 30 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
4. Mausta kanelilla ja sokerilla. Ripaus suolaa pyöristää maun.

* Kokeilepa tummaa muscovado- ruokosokeria, joka antaa puuroon mukavan toffeisen maun.

Nauti hieman jäähtyneenä kylmän maidon kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti