keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Nakkirisotto

viidelle- kuudelle
  • 50 g parmesan- juustoa paloina
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 150 g sipulia puolikkaina
  • 35 g oliiviöljyä
  • 250 g risottoriisiä
  • 800 g kuumaa kasvis- tai lihalientä
  • 250 g nakkeja paloina
  • 250 g herne- maissi- paprikaa
  • persiljaa
1. Lisää juuston palat kulhoon.
    Aseta aika 5 - 10 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulit, valkosipulin kynnet kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää riisit.
    Aseta aika 3 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää nakin palat Varoman ylempään ja kasvikset alempaan koriin.
6. Lisää kasvisliemi kulhoon ja aseta Varoman korit kulhon päälle.
    Aseta aika 20 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
7. Yhdistä nakit risottoon. Voit tarjoilla vihannekset erikseen tai risottoon yhdistettynä.
8. Lisää juustoraaste ja persilja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti