- 50 g parmesan- juustoa paloina
- 4 valkosipulin kynttä
- 150 g sipulia puolikkaina
- 35 g oliiviöljyä
- 250 g risottoriisiä
- 800 g kuumaa kasvis- tai lihalientä
- 250 g nakkeja paloina
- 250 g herne- maissi- paprikaa
- persiljaa
Aseta aika 5 - 10 s / nopeus 5. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää sipulit, valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää riisit.
Aseta aika 3 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
5. Lisää nakin palat Varoman ylempään ja kasvikset alempaan koriin.
6. Lisää kasvisliemi kulhoon ja aseta Varoman korit kulhon päälle.
Aseta aika 20 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
7. Yhdistä nakit risottoon. Voit tarjoilla vihannekset erikseen tai risottoon yhdistettynä.
8. Lisää juustoraaste ja persilja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti