torstai 17. toukokuuta 2012

Kirjolohi-kasvisnyytit


kuudelle
  • 100 g sipulia puolikkaina
  • 100 g purjoa isoina paloina
  • 300 g porkkanaa isoina paloina
  • 550 g perunoita isoina paloina
  • 500 g kirjolohta kuutioina
  • 200 g tuorejuustoa / mustapekkaa/ homejuustoa
  • mustapippuria
  • suolaa
  • yrttejä esim, tilli, persilja, ruohosipuli

  • alumiinifoliota
  • leivinpaperia
1. Lisää sipulin puolikkaat ja purjon palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää porkkanan ja perunan palat.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
3. Leikkaa folion (30x 30 cm) päälle leivinpaperin palat (15x15 cm).
    Kaada kasvissilppu leivinpaperin päälle.
4. Poista kalasta nahka ja paloittele kala reiluhkoiksi kuutioiksi.
    Voit käyttää myös pakastekalaa. Leikkaa kohmeisena kuutoiksi.
5. Jaa kalapalat ja tuorejuusto nokareina kasvisten päälle,
    ripottele päälle suolaa ja yrttejä.
6. Sulje nyytit tiiviisti.
7. Kypsennä nyyttejä grillissä hiljaisella tulelle tai
    paista uunissa 225 asteessa n. 30 min.
8. Tarkista kasvisten kypsyys. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti