- 400 g valkoista tuoretta parsaa paloina
- 100 g perunaa paloina
- 50 g sipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 700 g vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- (1/2 -1 tl suolaa)
- pari ripausta pippuria
- 50 g tuorejuustoa
- 100 g ranskankermaa
- tuoretta tilliä tai persiljaa
2. Lisää parsan- ja perunan palat, sipuli ja valkosipulinkynsi kulhoon.
Aseta aika 7 s / nopeus 5.
3. Lisää vesi, kasvisliemikuutio, suola ja pippuri.
Aseta aika 20 min / 100 astetta / nopeus 2.
4. Lisää tuorejuusto ja ranskankerma.
Aseta aika 30 s / nopeus 3/ 6/ 8, pikkuhiljaa nopeutta nostaen.
Aseta aika 2 min / 90 astetta / nopeus 2.
5. Ripottele pinnalle tilli- tai persiljasilppua.
Tiesitkö, että
parsa on yksi ravintorikkaimmista kasviksista?
Parsa on kasvikunnan paras foolihapon lähde ja sisältää kaliumia, ravintokuitua, rutiinia eli P- vitamiinia (p- vitamiiini vahvista verisuonten seinämiä)
Parsa sen sijaan ei sisällä rasvaa eikä kolesterolia ja on vähäkalorista!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti