tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kasvispihvit jugurttikastikkeella




n. 20 pihviä

Kastike:
  • 200 g turkkilaista jugurttia
  • 2 tl dijon- sinappia
  • 1 tl viinietikkaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1-2 tl sitruunamehua
  • rakunaa

Pihvit:
  • 150 juustoa paloina
  • 200 g porkkanoita paloina
  • 200 g kyssäkaalia paloina
  • 70 g sipulia puolikkaina
  • 70 g pakastepinaattia
  • 20 g Maizenaa
  • 20 g kaurahiutaleita
  • 2 munaa
  • 1 tl suolaa
  • 1-2 tl timjamia
  • mustapippuria
Kastike:
1. Lisää kaikki kastikeaineet kulhoon.
    Aseta  aika 10 s / nopeus 3.
    Siirrä toiseen astiaan ja anna tekeytyä pihvien teon ajan.

Pihvit:
1. Lisää juustonpalat kulhoon.
    Aseta aika 5-10 s / nopeus 8.
2. Lisää loput aineet kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 5 lastaa apuna käyttäen.
2. Paista pihvejä miedolla lämmöllä pannulla tai
    uunissa 225 asteessa n. 20 min kauniin ruskeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti