n. 20 pihviä
Kastike:
- 200 g turkkilaista jugurttia
- 2 tl dijon- sinappia
- 1 tl viinietikkaa
- 2 tl paprikajauhetta
- 1-2 tl sitruunamehua
- rakunaa
Pihvit:
- 150 juustoa paloina
- 200 g porkkanoita paloina
- 200 g kyssäkaalia paloina
- 70 g sipulia puolikkaina
- 70 g pakastepinaattia
- 20 g Maizenaa
- 20 g kaurahiutaleita
- 2 munaa
- 1 tl suolaa
- 1-2 tl timjamia
- mustapippuria
1. Lisää kaikki kastikeaineet kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 3.
Siirrä toiseen astiaan ja anna tekeytyä pihvien teon ajan.
Pihvit:
1. Lisää juustonpalat kulhoon.
Aseta aika 5-10 s / nopeus 8.
2. Lisää loput aineet kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 5 lastaa apuna käyttäen.
2. Paista pihvejä miedolla lämmöllä pannulla tai
uunissa 225 asteessa n. 20 min kauniin ruskeiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti