torstai 16. elokuuta 2012

Som Tam- thaisalaatti

3-4 annosta
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 chilipalko
  • 150 g porkkanaa paloina
  • 200 g kaalia paloina
  • 1 tomaatti halkaistuna
  • kourallinen pähkinöitä
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
1. Poista chilistä siemenet.
2. Lisää chili ja valkosipulinkynsi kulhoon.
   Aseta aika 3 s / nopeus 8.
3. Lisää muut aineet.
   Aseta aika 5-10 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.

Alkuperäinen ohje Otavan Erityisen hyvää- kotitalouskirjasta.

Salaatti oli kyllä erityisen hyvää! Itse lisäsin kourallisen rusinoita ja olipa maukasta. Varmasti maistuis niillekin, joille jo kaali-sana aiheuttaa näppylöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti