5 annosta
- 1 sipuli puolikkaina
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 250 g porkkanoita paloina
- 250 g hokkaido-kurpitsaa paloina
- 2 rkl öljyä
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 50- 100 g kookosmaitoa
- maapähkinän kokoinen pala tuoreinkivääriä hienonnettuna
- tummaa balsamico-kastiketta
1. Lisää sipulin puolikkaat, valkosipulin kynnet, porkkanan ja
kurpitsan palat kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 4 min / Varoma/ nopeus 2.
3. Lisää muut aineet paitsi kookosmaito ja inkivääri.
Aseta aika 20 min / 100 asetetta/ nopeus 2.
4. Lisää kookosmaito ja inkivääri.
Aseta aika 5 min / 100 astetta/ nopeus 2.
Aseta aika 10 s / nopeus 8.
5. Herkuttele balsamico- kastikkeella.
Tiesitkö, että
hokkaido- kurpitsan voit käyttää kuorineen, poistat sisältä vain siemenet. Kurpitsan maku muistuttaa erehdyttävästi bataattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti