lauantai 22. syyskuuta 2012

Ihastuttava kurpitsakeitto



5 annosta
  • 1 sipuli puolikkaina
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 250 g porkkanoita paloina
  • 250 g hokkaido-kurpitsaa paloina
  • 2 rkl öljyä
  • 4 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 50- 100 g kookosmaitoa
  • maapähkinän kokoinen pala tuoreinkivääriä hienonnettuna

  • tummaa balsamico-kastiketta

1. Lisää sipulin puolikkaat, valkosipulin kynnet, porkkanan ja
    kurpitsan palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
    Aseta aika 4 min / Varoma/ nopeus 2.
3. Lisää muut aineet paitsi kookosmaito ja inkivääri.
    Aseta aika 20 min / 100 asetetta/ nopeus 2.
4. Lisää kookosmaito ja inkivääri.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta/ nopeus 2.
    Aseta aika 10 s / nopeus 8.
5. Herkuttele balsamico- kastikkeella.



Tiesitkö, että
hokkaido- kurpitsan voit käyttää kuorineen, poistat sisältä vain siemenet. Kurpitsan maku muistuttaa erehdyttävästi bataattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti