4-5 annosta
- 50 g parmesaania paloina
- 1 valkosipulinkynsi
- 40 g sipulia
- 40 g voita
- 500 g kesäkurpitsaa siivuina
- 250 g risottoriisiä
- 700 g kasvislientä
- pippuria
- 1 rkl persiljaa
Aseta aika 15-20 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää valkosipulinkynsi ja sipulin puolikkaat.
Aseta aika 5 s / nopeus 7.
3. Lisää 20 g voita.
Aseta aika 3 min / Varoma/ nopeus 1.
4. Lisää kesäkurpitsa viipaleet.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
5. Lisää risottoriisi.
Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
6. Kaada kasvisliemi ja lisää pippuri.
Aseta aika 20 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita, ilman mittalasia.
Voit käyttää lävikköä roiskesuojana kulhon päällä.
7. Lisää 20 g voita, parmesaani ja persilja. Sekoita lastalla varovasti.
Mukaillen alkuperäistä ohjetta, Thermomix Viva l I`talia- kirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti