torstai 20. syyskuuta 2012

Kesäkurpitsarisotto



4-5  annosta

  • 50 g parmesaania paloina
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 40 g sipulia
  • 40 g voita
  • 500 g kesäkurpitsaa siivuina
  • 250 g risottoriisiä
  • 700 g kasvislientä
  • pippuria
  • 1 rkl persiljaa
1. Lisää parmesaanin palat kulhoon.
   Aseta aika 15-20 s / nopeus 10. Siirrä toiseen astiaan.
2. Lisää valkosipulinkynsi ja sipulin puolikkaat.
   Aseta aika 5 s / nopeus 7.
3. Lisää 20 g voita.
   Aseta aika 3 min / Varoma/ nopeus 1.
4. Lisää kesäkurpitsa viipaleet.
   Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
5. Lisää risottoriisi.
   Aseta aika 3 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
6. Kaada kasvisliemi ja lisää pippuri.
   Aseta aika 20 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita, ilman mittalasia.
   Voit käyttää lävikköä roiskesuojana kulhon päällä.
7. Lisää 20 g voita, parmesaani ja persilja. Sekoita lastalla varovasti.

Mukaillen alkuperäistä ohjetta, Thermomix Viva l I`talia- kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti