6 annosta
- 170 g ruisjyviä tai -jauhoja*
- 1200 g kylmää vettä
- suolaa
1. Lisää jyvät kulhoon.
Aseta aika 20- 30 s / nopeus 10.
2. Lisää vesi ja suola.
Aseta aika 40 min / 100 astetta / nopeus 4.
3. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
3. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
4. Herkuttele voisilmän ja kylmän maidon kanssa.
*Jos käytät jauhoja
1. Lisää kaikki aineet kulhoon.
Aseta aika 40 min / 100 astetta / nopeus 4.
Tiesitkö, että
uutispuuro tehdään uutisista eli tuoreista jauhoista heti sadonkorjuun jälkeen?
Tiesitkö, että
uutispuuro tehdään uutisista eli tuoreista jauhoista heti sadonkorjuun jälkeen?
Hei ! Saako toivoa broileripyöryköiden ohjetta ? Pystyykö tekemään ihan broilerinlihasta jauhamalla vai pitäisikö ostaa broilerinjauhelihaa?
VastaaPoistaKiitos toiveesta, toteutan toiveesi heti ensi viikolla :-) Minulla on ollut tuossa toteutettavien reseptien pinossa mielenkiintoinen ohje. Jauhelihaa ei tarvitse ostaa valmiina vaan rintafile ( yht. 600 g ) pakastetaan 2x 2 cm:n paloina ja jauhetaan sitten TM:llä.
VastaaPoistaHienoa. Enää ei tarvitse ostaa valmisbroileripyöryköitä. Olen yrittänyt vältellä niitä (ne on liian epäilyttäviä), mutta perhe rakastaa niitä. Haluaisin myös paksuhkon, carrykastikkeen ohjeen. (ei tarvitsisi ostaa pussikastiketta) Kiitos!
PoistaOlen täällä aina kommentoimassa, mutta etsin makkarakeiton ohjetta tai oikeammin haluaisin nyt tehdä siskonmakkarakeittoa. En löydä ohjetta. Katsompa vielä, oisko nakkikeiton ohje.
VastaaPoistaEi haittaa, mukava on saada toiveita!
VastaaPoistaHelpottuu minunkin työ, kun ei tarvitse miettiä, mitä teen seuraavaksi ;-)
Elikä ensi viikolla mekin syömme broileripyöryköitä ja makkara- siskonmakkarakeittoa :D
Laitan blogiin, kun olen testannut. Olen tehnyt usein nakki- / makkarakeittoa, mutta ilman ohjetta enkä ole yksinkertaisesti tajunnut, että resepti puuttuu blogista. Kiitos sinulle!
VastaaPoistaTein reseptin jauhelihakeiton pohjalta ja lähetin sen sinulle sähköpostitse. Kokeile ja kommentoi :-)