keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Currykastike



  • 40 g voita paloina
  • 40 g vehnäjauhoja
  • 1/2 - 1 liemikuutio
  • 2 tl currya
  • 10 g sitruunamehua
  • pari ripausta pippuria
  • ripaus sokeria
  • 400- 500 g* keitinlientä/ vettä
  • 100 g kermaa tai maitoa


1. Lisää kulhoon kaikki muut aineet paitsi kerma/ maito.
    Aseta aika 5 min / 100 astetta / nopeus 4.
2. Lisää kerma/ maito.
    Aseta aika 1 min / 90 astetta / nopeus 2.

* Sitä sakeampaa kastiketta saat, mitä vähemmän lisäät nestettä.


1 kommentti:

  1. Tässäpä yksi currykastikkeen ohje. Reseptejä löytyy pilvin pimein...

    VastaaPoista