torstai 15. marraskuuta 2012

Kinuskikuorrute

  • 140 g sokeria
  • 200 g kermaa
  • 50 g voita
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria

1. Lisää sokeri ja kerma kulhoon.
    Aseta aika 60 min / 100 astetta / nopeus 1-2.
    Kun keitos kiehuu, ota mittalasi pois, ettei kinuski kiehu yli.
2. Tee vesilasitesti. Tiputa tippa kinuskia kylmään veteen,
   jos tippa pysyy ehjänä, kinuski on valmista.
3. Lisää voi, kaakao ja vehnäjauhot.
    Aseta aika 1 min / 100 astetta / nopeus 1-2.
4. Lisää vaniljasokeri.
    Aseta aika 2 s / nopeus 2.
5. Kaada kinuski pöydälle levitetyn muovin päälle.
6. Levitä toinen muovi kinuskin päälle.
   Kaaviloi kinuskista haluamasi vahvuinen ja kokoinen levy.
7. Kinuski voi rauhassa jäähtyä, mitään kiirettä kinuskin laitolla kakun päälle ei ole.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti