torstai 10. tammikuuta 2013

Suklaakakku


2 l kakkuvuoka

  • 200 g tummaa suklaata paloina
  • 200 g voita paloina
  • 250 g sokeria
  • 6 munaa
  • 160 g vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta

1. Laita uuni lämpenemään 160 asteeseen.
2. Voitele ja korppujauhota 2 l:n kakkuvuoka
3. Lisää suklaa- ja voipalat kulhoon.
    Aseta aika 4 min / 50 astetta / nopeus 2.
4. Lisää sokeri ja munat.
    Aseta aika 1 min / nopeus 3.5.
5. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
    Aseta aika 20 s / nopeus 4.
6. Kaada taikina kakkuvuokaan.
7. Paista uunissa 160 asteessa n. 1 tunti. 
   Kytke virta pois päältä ja anna kakun olla jälkilämmössä 
   vielä 10 min.
   Tarkista kypsyys.

Alkuperäinen ohje Thermomix Einfach lecker- kirjasta.

Todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu ihan liian hyvältä.
Ei voi yksinkertaisesti vastustaa- hyvästi uudenvuoden lupaukset ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti