40- 50 kpl
Taikina:
- 250 g voita paloina
- 200 g sokeria
- 200 g vehnäjauhoja
- 4 munaa
- 2 rkl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
Cake Pops- taikina:
- 140 g sokeria
- 200 g tuorejuustoa
- 60 g kookoshiutaleita
Kuorruttamiseen:
- 200 g tummaa suklaata paloina
- 200 g vaaleaa suklaata paloina
- 500 g vettä
- koristeita
Taikina:
1. Lisää taikinaan tulevat aineet kulhoon.
Aseta aika 40 s / nopeus 4.
2. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ( 20 x 28 cm) pohjalle.
3. Paista uunissa 175 asteessa n. tunti.
Cake Pops- taikina:
1. Lisää puhtaaseen ja kuivaan kulhoon sokeri.
Aseta aika 10 s / nopeus 10.
2. Poista kakusta mahdollisesti palaneet ja tummuneet kohdat.
3. Murusta koko kakku kulhoon.
4. Lisää tuorejuusto.
Aseta aika 45-60 s / nopeus 6 lastaa apuna käyttäen.
5. Lopputuloksena pitäisi olla tasainen massa.
6. Pyöritä taikinasta pyöreitä pallukoita ja työnnä keskelle coctailtikku.
7. Anna pallukoiden jäähtyä kunnolla,
sen jälkeen ne on helpompi kuorruttaa.
sen jälkeen ne on helpompi kuorruttaa.
Kuorruttaminen:
1. Lisää suklaan palat muovipussiin, vaalea omaan ja tumma omaan.
2. Lisää kulhoon 500 g vettä.
3. Aseta lävikkö kulhoon ja aseta suklaapussit lävikköön.
Sulje kansi ja nosta pussien suut kannen aukosta ulos.
Aseta aika 10 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää tarvittaessa aikaa niin kauan kunnes suklaa on täysin sulanut.
5. Pyöritä pallukat ensin suklaasulassa ja
sen jälkeen nompperelleissa tai vastaavissa.
Alla Taimin Cake Pops- toteutus :-)
sen jälkeen nompperelleissa tai vastaavissa.
Alla Taimin Cake Pops- toteutus :-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti