4- 6 annosta
- 1 paprika paloina
- 1 tomaatti neljännespaloina
- nippu persiljaa
- 1 kesäkurpitsa reiluina paloina
- 1 sipulia puolitettuna
- 2 valkosipulinkynttä
- 15 g oliiviöljyä
- 360 g vettä
- 25 g tomaattipureeta
- 150 g couscousia
Kastike:
- 30 g oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl suolaa
- pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
1. Lisää paprikan-, tomaatin-, kesäkurpitsanpalat ja persilja kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 4.
Siirrä tarjoiluastiaan.
2. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulinkynnet kuhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää vesi ja tomaattipuree.
Aseta aika 6 min / Varoma / nopeus 1.
5. Lisää couscous.
Aseta aika 3 min / 100 asetetta / suunnan vaihto/ nopeus 1.
5. Yhdistä couscous vihanneksiin.
Kastike:
1. Lisää kaikki aineet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 3.
2. Kaada kastike couscous- salaattiin ja sekoita hyvin.
3. Voit tarjoilla salaatin kylmänä tai lämpimänä paistetun lihan tai kalan kanssa.
Vinkki:
Voit halutessasi lisätä sekaan feta-juustokuutioita ja maistuu entistä paremmalle ;-)
Vinkki:
Voit halutessasi lisätä sekaan feta-juustokuutioita ja maistuu entistä paremmalle ;-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti