4 annosta
- 3-4 kesäkurpitsaa
- 150 g juustoa paloina
- 150 g sipulia puolikkaina
- 2 valkosipulin kynttä
- 5-10 g öljyä
- 150 g parsakaalia paloina
- 100 g herkkusieniä
- (kesäkurpitsojen täyte)
- 1 dl basilikaa
- persiljaa
- mustapippuria
- suolaa
1. Halkaise kesäkurpitsat ja poista lusikalla pehmeä sisus.
2. Asettele kesäkurpitsat uuninkestävään vuokaan.
3. Lisää juuston palat kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 6. Siirrä juustorouhe toiseen astiaan.
4. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 5 s / nopeus 5.
5. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
6. Lisää parsakaalin palat, sienet, (kesäkurpitsojen täyte) ja basilika.
Aseta aika 3-5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
Aseta aika 7 min / 100 astettta / suunnan vaihto / nopeus 1.
7. Kaada joukkoon puolet juustoraasteesta.
Aseta aika 3 s / nopeus 2.
8. Jaa täyte kesäkurpitsoille.
9. Ripottele loput juustorouheesta pinnalle.
10. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.
Peitä foliolla tarvittaessa ettei pala päältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti