maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kasvistäytteiset kesäkurpitsat



4 annosta

  • 3-4 kesäkurpitsaa
  • 150 g juustoa paloina
  • 150 g sipulia puolikkaina
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 5-10 g öljyä
  • 150 g parsakaalia paloina
  • 100 g herkkusieniä
  • (kesäkurpitsojen täyte)
  • 1 dl basilikaa
  • persiljaa
  • mustapippuria
  • suolaa
1. Halkaise kesäkurpitsat ja poista lusikalla pehmeä sisus.
2. Asettele kesäkurpitsat uuninkestävään vuokaan.
3. Lisää juuston palat kulhoon.
   Aseta aika 10 s / nopeus 6. Siirrä juustorouhe toiseen astiaan.
4. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
   Aseta aika 5 s / nopeus 5.
5. Lisää öljy.
   Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
6. Lisää parsakaalin palat, sienet, (kesäkurpitsojen täyte) ja basilika.
   Aseta aika 3-5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
   Aseta aika 7 min / 100 astettta / suunnan vaihto / nopeus 1.
7. Kaada joukkoon puolet juustoraasteesta.
   Aseta aika 3 s / nopeus 2.
8. Jaa täyte kesäkurpitsoille. 
9. Ripottele loput juustorouheesta pinnalle.
10. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.
    Peitä foliolla tarvittaessa ettei pala päältä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti