perjantai 29. maaliskuuta 2013

Punajuurivuoka



  • 600 g punajuuria
  • 110 g sipulia
  • 10 g öljyä
  • 1 hapan omena paloina
  • 2 dl kermaa tai kaurakermaa
  • 150 g Aura- murua
  • 1 muna
  • mustapippuria
  • suolaa

Pinnalle:
  • korppujauhoja
  • voita
1. Keitä punajuuria vähässä vedessä kypsiksi eli
   kunnes kuori irtoaa helposti.
( Luomupunajuuret voit käyttää kuorineen)
2. Lisää sipuli kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
   Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää kypsät punajuuret ja omenan palat.
   Aseta aika 5 s / nopeus 6.
5. Lisää loput aineet.
   Aseta aika 10 s / suunnan vaihto / nopeus 3.
6. Kaada uuninkestävään vuokaan.
7. Ripottele päälle korppujauhoja ja voinokareita.
8. Paista uunissa 200 asteessa alatasolla n. 40 min. 


Alkuperäistä Valion reseptiä mukaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti