kahdelle
- 150 g hirssiä
- 500 g kaurajuomaa
- 1-2 tl kanelia
- ripaus suolaa
- 1 rkl mantelitahnaa
- 35 g agave- siirappia
- 1 omena paloina
- 40 g tuoreita tai kuivattuja puolukoita tai karpaloita
1. Pese hirssit kuumalla vedellä.
2. Lisää pestyt hirssit ja kaurajuoma kulhoon.
2. Lisää pestyt hirssit ja kaurajuoma kulhoon.
Aseta aika 3.5 min / 100 astetta / suunnan vaihto /
nopeus 1.
nopeus 1.
Aseta aika 35 min / 90 astetta/ suunnan vaihto / sekoita.
3. Lisää kaneli, suola, mantelitahna ja agave- siirappi.
4. Puuro saa jäähtyä.
5. Lisää omenan palat ja puolukat.
Vinkki
Omena- kaneli- hirssiherkku on mahtava aamupala ja voit tehdä sen jo edellisiltana jääkaappiin.
Lisää omenan palat ja puolukat vähän ennen tarjoilua.
Alkuperäinen ohje Vegan for fit, Die Attila Hildmann 30- Tage- Challenge- kirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti