maanantai 8. huhtikuuta 2013

Omena- kaneli- hirssiherkku


kahdelle


  • 150 g hirssiä
  • 500 g kaurajuomaa
  • 1-2 tl kanelia
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl mantelitahnaa
  • 35 g agave- siirappia
  • 1 omena paloina
  • 40 g tuoreita tai kuivattuja puolukoita tai karpaloita
1. Pese hirssit kuumalla vedellä.
2. Lisää pestyt hirssit ja kaurajuoma kulhoon.
    Aseta aika 3.5 min / 100 astetta / suunnan vaihto / 
    nopeus 1.
    Aseta aika 35 min / 90 astetta/ suunnan vaihto / sekoita.
3. Lisää kaneli, suola, mantelitahna ja agave- siirappi.
4. Puuro saa jäähtyä.
5. Lisää omenan palat ja puolukat.

Vinkki
Omena- kaneli- hirssiherkku on mahtava aamupala ja voit tehdä sen jo edellisiltana jääkaappiin.
Lisää omenan palat ja puolukat vähän ennen tarjoilua.


Alkuperäinen ohje Vegan for fit, Die Attila Hildmann 30- Tage- Challenge- kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti