rengasvuoka ( halk. 24- 26 cm)
- 5 munaa
- 1 tl sitruunamehua
- 200 g tummaa suklaata
- 200 g pekaanipähkinöitä*
- 200 g voita paloina
- 80 g sokeria
- 5 g kaakaojauhetta
1. Aseta perhosvatkain paikoilleen.
2. Eroittele keltuaiset ja valkuaiset.
3. Lisää valkuaiset ja sitruunamehu kulhoon.
Aseta aika 3 min / nopeus 4. Siirrä valkuaisvaahto toiseen astiaan.
4. Poista perhosvatkain.
5. Lisää suklaan palat ja pähkinät kulhoon.
5. Lisää suklaan palat ja pähkinät kulhoon.
Aseta aika 30 s / nopeus 8-10.
6. Lisää keltuaiset, voipalat, sokeri ja kaakaojauhe kulhoon.
Aseta aika 30 s / nopeus 5.
7. Lisää valkuaisvaahto.
Aseta aika 30 s / nopeus 3 lastaa apuna käyttäen.
8. Kaada taikina pyöreään rengasvuokaan (halk. 24-26 cm)
9. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.
* vaihtoehtoisesti esim. saksanpähkinöitä
Kakku on gluteeniton, mutta maistuu kaikille :-)
Alkuperäinen ohje ET- lehdestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti