- 90 g sipulia puolikkaina
- 2 valkosipulinkynttä
- 10 g öljyä
- 600 g vettä
- 40 g tomattipureeta
- 1-2 tl kasvisliemijauhetta
- 200 g porkkanoita viipaleina
- 100 g varsiselleria viipaleina
- 200- 300 g kikherneitä purkista
- ripaus sokeria
- pippuria
- reilusti persiljaa
1. Lisää sipulin puolikkaat ja valkosipulin kynnet kulhoon.
Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.
2. Lisää öljy.
Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
3. Lisää vesi, tomaattipuree, kasvisliemijauhe, porkkanan ja
sellerin viipaleet.
sellerin viipaleet.
Aseta aika 15 min / 100 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
4. Lisää valutetut kikherneet ja ripaus sokeria.
Aseta aika 4-5 min / 100 asetta/ suunnan vaihto/ sekoita.
5. Lisää persiljaa ja rouhi pinnalle pippuria.
6. Tarkista maku
6. Tarkista maku
Vinkki
Keitosta saat helposti liharuuan ystäville maistuvamman, lisäämällä pannulla ruskistettuja kinkkukuutoita sekaan. Ja kyllä passaa!
Alkuperäistä Thermomixin Wertvoll genießen- kirjan ohjetta mukaillen.
Alkuperäistä Thermomixin Wertvoll genießen- kirjan ohjetta mukaillen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti