- 150 g sipulia puolikkaina
- 100 g porkkanaa paloina
- pala chiliä
- 2 tl paprikajauhetta
- 20 g öljyä
- 250 g tomaatteja puolikkaina
- 100 g tomaattipureeta
- 1 1/2 tl oreganoa
- 1/2 tl jeeraa
- suolaa
- pippuria
- 50 g maissia
- 250 g kidneypapuja
- tuore basilikaa
1. Lisää sipulin ja porkkanan palat, chili, paprikajauhe ja öljy kulhoon.
Aseta aika 3-5 s / nopeus 5.
Aseta aika 6 min / Varoma/ nopeus 1.
2. Lisää tomaatinpuolikkaat, tomaattipuree,
oregano, jeera, suola ja pippuri kulhoon.
oregano, jeera, suola ja pippuri kulhoon.
Aseta aika 3 s / nopeus 5.
Aseta aika 4 min / Varoma / nopeus 1.
Käytä lävikköä roiskesuojana kannen päällä.
Käytä lävikköä roiskesuojana kannen päällä.
3. Lisää maissit ja pavut.
Aseta aika 4- 5 min / 100 astetta /
suunnan vaihto / sekoita.
suunnan vaihto / sekoita.
4. Mausta tuoreella basilikalla.
5. Voit tarjoilla riisin kanssa tai aivan sellaisenaan :-`)
Alkuperäistä Vegan & Vollwertig geniessen-kirjan ohjetta mukaillen.
Vinkki:
Saat helposti chili con carnen ruskistamalla pannulla jauhelihaa ja lisäämällä ne lopuksi papupataan ;-)
Vinkki:
Saat helposti chili con carnen ruskistamalla pannulla jauhelihaa ja lisäämällä ne lopuksi papupataan ;-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti