keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Italialaiset mantelikeksit Biscotti alle Mandorle



n. 50 kpl
  • 250 g kuorittuja manteleita
  • 300 g vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 50 g maissitärkkelystä
  • 230 g voita paloina
  • 180 g sokeria
  • 1 muna
  • 2 (luomu) sitruunankuorta raastettuna

1. Punnitse mantelit kulhoon.
    Aseta aika 6 s / nopeus 10.
2. Lisää jauhot, leivinjauhe ja maissitärkkelys.
    Aseta aika 10 s / nopeus 4.
3. Siirrä manteli-jauhoseos toiseen astiaan odottamaan.
4. Mittaa kulhoon sokeri ja voi.
    Aseta aika 1 min / nopeus 4.
5. Lisää muna ja kuoriraaste.
    Aseta aika 30 s / nopeus 4.
6. Lisää kulhoon puolet manteli-jauhoseoksesta.
    Aseta aika 10 s / nopeus 3.
7. Lisää loput aineet.
    Aseta aika 10 s / nopeus 3.
8. Kaada taikina leivinalustalle ja kokoa taikinaksi.
    Jaa kolmeen osaan.
    Muotoile tangoksi ja leikkaa n. cm paloja leivinpaperin päälle.
9. Paista 180 asteessa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti