- 350 g puolukoita
- 1000 g vettä
- 160 g tattarisuurimoita
- ripaus suolaa
- 1- 2 dl sokeria
1. Lisää puolukat kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 6.
2. Lisää vesi, tattarisuurimot ja ripaus suolaa kulhoon.
Aseta aika 10 s / nopeus 6.
2. Lisää vesi, tattarisuurimot ja ripaus suolaa kulhoon.
Aseta aika 9 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
Aseta aika 60 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
Aseta aika 30 min / 90 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
3. Sekoita sokeri lastalla puuroon.
Tattari- puolukkapuuro maistuu varmasti kaikille ja sopii mm. keliaakikolle, vilja-allergisille ja maitoallergisille.
Tattari- puolukkapuuro maistuu varmasti kaikille ja sopii mm. keliaakikolle, vilja-allergisille ja maitoallergisille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti