keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tattari- puolukkapuuro


  • 350 g puolukoita
  • 1000 g vettä
  • 160 g tattarisuurimoita
  • ripaus suolaa
  • 1- 2 dl sokeria
1. Lisää puolukat kulhoon.
    Aseta aika 10 s / nopeus 6. 
2. Lisää vesi, tattarisuurimot ja ripaus suolaa kulhoon.
    Aseta aika 9 min / Varoma / suunnan vaihto / nopeus 1.
    Aseta aika 60 min / 90 astetta / suunnan vaihto/ sekoita.
    Aseta aika 30 min / 90 astetta / suunnan vaihto / sekoita.
3. Sekoita sokeri lastalla puuroon.

Tattari- puolukkapuuro maistuu varmasti kaikille ja sopii mm. keliaakikolle, vilja-allergisille ja maitoallergisille.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti