sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hokkaidopaistos




4-5 annosta

  • 3 kesäkurpitsaa viipaleina
  • 140 g punasipulia puolikkaina
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • chiliä
  • 10 g öljyä
  • 1000 g hokkaido- kurpitsaa 
  • 200 g paseerattua tomaattia
  • 50 g tomaatti- chilikastiketta
  • kasvisliemijauhetta
  • 1-2 rkl yrttejä* esim. persilja, basilika, timjami, rosmariini...
  • 1 prk kidney- papuja
Tarjoiluun:
  • keitettyä riisiä
  • chili-paprikakastiketta/ chiliketsuppia

1. Suikaloi kesäkurpitsat juustohöylällä pituussuuntaan.
2. Lisää punasipulin puolikkaat, valkosipulin kynnet ja chili kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5.
3. Lisää öljy.
    Aseta aika 3 min / Varoma / nopeus 1.
4. Lisää kurpitsan palat kulhoon.
    Aseta aika 5 s / nopeus 5, lastaa apuna käyttäen.
5. Lisää muut aineet paitsi kidney- pavut.
    Aseta aika 5 s / suunnan vaihto/ nopeus 3.
6. Levitä 1/3 kurpitsasilppua uunivuuan pohjalle.
7. Levitä päälle kesäkurpitsaviipaleita.
8. Tee kerroksia.
9. Levitä kidney- pavut viimeiseksi uunivuuan päälle.
10. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min.
11. Herkuttele riisin ja chilikastikkeen kanssa.

* yrttien tilalla voit käyttää esim. pizzamaustetta

Vinkki:
Voisin kuvitella, että vuohenjuustoviipaleet sopisivat paistokseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti