- 400g vettä
- 500 g kesäkurpitsaa*
- 200 g peruna-sipulisekoitusta
- 1-2 tl valkosipulimurskaa
- 1 rkl kasvisfondia
- 0,5 tl oreganoa
- 1 dl ruokakermaa
1. Pese ja paloittele kesäkurpitsa, laita kulhoon veden ja perunasipulin kanssa.
Aseta 13 min / 100 astetta/ nopeus 1.
2. Tarkista kesäkurpitsan kypsyys, lisää tarvittaessa aikaa.
3. Lisää mausteet ja kerma.
Aseta 30 s / nopeus 8.
Aseta 3 min / 90 astetta/ nopeus 1.
*Voit korvata osan kesäkurpitsasta parsakaalilla.
Tarjoa tuoreiden sämpylöiden kanssa tai alkukeittona.
Tämä resepti on gluteeniton.
Voi ei! Minusta on tulossa tämän koneen myötä tosi syöppö, mutta onneksi syöpöttelen itse valituilla raaka-aineilla (enkä valmistuotteilla). Sovelsin reseptiä niin, että osa kesäkurpitsasta oli parsakaalia ja kerman sijasta käytin mustaa Koskenlaskijaa.
VastaaPoistaKuulostaapa herkulliselta! No terveellistä voi kyllä hyvillä mielin syödä ;-)
VastaaPoista