- n. 200 g punakaalia paloina
- 1 päärynä paloina
- 5 saksanpähkinää
- 1 rkl (saksanpähkinä)viinietikkaa
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- mustapippuria
- 50- 100 g homejuustoa esim. gorganzolaa
Aseta aika 5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
2. Ripottele päälle homejuustomuruja ja sekoita.
3. Koristele halutessasi saksanpähkinöillä.
Salaatti, jota ei yksinkertaisesti voi vastustaa!
Tässä reseptissä kannattaa tosissaan käyttää rypsi/rapsiöljyä. Kerran menin tahallani, kerran tahattomasti käyttämään sen sijasta oliiviöljyä eikä tullut todellakaan niin mehukasta. Tämä on minun (= huono salaatinsyöjä) lempireseptejä. Kerran myllytin pitempään kuin ohjeessa, ja jopa vielä "huonompi" salaatinsyöjäkin yltyi kehumaan. Ei tarvitse rouskutella niin paljon.
VastaaPoista