tiistai 25. lokakuuta 2011

Punakaalisalaatti

  • n. 200 g punakaalia paloina
  • 1 päärynä paloina
  • 5 saksanpähkinää
  • 1 rkl (saksanpähkinä)viinietikkaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl juoksevaa hunajaa
  • mustapippuria
  • 50- 100 g homejuustoa esim. gorganzolaa
1. Lisää kaikki muut aineet kulhoon paitsi homejuusto.
    Aseta aika 5 s / nopeus 4 lastaa apuna käyttäen.
2. Ripottele päälle homejuustomuruja ja sekoita.
3. Koristele halutessasi saksanpähkinöillä.

Salaatti, jota ei yksinkertaisesti voi vastustaa!

1 kommentti:

  1. Tässä reseptissä kannattaa tosissaan käyttää rypsi/rapsiöljyä. Kerran menin tahallani, kerran tahattomasti käyttämään sen sijasta oliiviöljyä eikä tullut todellakaan niin mehukasta. Tämä on minun (= huono salaatinsyöjä) lempireseptejä. Kerran myllytin pitempään kuin ohjeessa, ja jopa vielä "huonompi" salaatinsyöjäkin yltyi kehumaan. Ei tarvitse rouskutella niin paljon.

    VastaaPoista