tiistai 4. syyskuuta 2012

Pinaattiletut ilman maitoa ja kananmunaa

n. 30 kpl

  • 640 g soija- tai kaurajuomaa
  • 300 g vehnä- tai spelttijauhoja
  • 50 g hiutaleita
  • 120 g pakastepinaattia kohmeisina paloina
  • 10 g öljyä
  • suolaa
  • ripaus leivinjauhetta
  • pari ripausta muskottipähkinää
  • ripaus sokeria

  • öljyä tai margariinia paistamiseen

1. Lisää kaikki aineet kulhoon.
    Aseta aika 10- 15 s / nopeus 4- 6- 8.
2. Anna taikinan turvota kulhossa puolisen tuntia.
3. Paista ohukaispannulla pinaattiletuiksi.
4. Herkuttele puolukkahillon tai lohen kanssa.

Mahtava taikina paistaa, ei tartu eikä hajoa käännettäessä :-)

1 kommentti:

  1. Kun saisi tän vielä ilman venhäjauhoja. Eli miten lie tattarijauhoilla onnistuisi?

    VastaaPoista